Werken bij Prisma

Bij Prisma werken ongeveer 250 collega’s verdeeld over 14 scholen en het bestuurskantoor. Prisma staat regionaal bekend als goede werkgever. De scholengroep ziet en kent de collega’s en heeft oog voor hun persoonlijke omstandigheden. Je vindt de menselijke maat terug in het onderlinge contact waar samen gekeken wordt naar wat iemand nodig heeft om het werk te kunnen doen of door te ontwikkelen. Binnen Prisma hebben we een ruim aanbod aan coachings-, begeleidings-, en groeimogelijkheden voor iedere collega. Het is daarbij belangrijk dat je zelf aangeeft waar je behoefte aan hebt.

Leerkrachten aan het woord

Manon Boss

Manon is nieuw binnen Prisma en vindt het fantastisch om op een kleine school te werken. Zij laat de kinderen in groep 1/2 betekenisvol leren in een sfeer waarin fouten gemaakt mogen worden. 

Prisma staat voor mij voor betekenisvol onderwijs met betrokken kinderen, een veilige sfeer en volop vertrouwen en vrijheid om mijn onderwijs vorm te geven!

Rosita Voet

Rosita weet al ruim 37 jaar in groep ½ iedere kleuter tot bloei te laten komen op de Don Boscoschool te ‘s-Heerenhoek. 

Als "gouwe ouwe" geef en ontvang ik veel tijdens de Prisma intervisie met kleutercollega's van andere scholen.

Linda Verstelle

Linda Verstelle werkt in groep 8 op de St. Jozefschool in Vlissingen. Haar kwaliteiten rondom Close Reading worden inmiddels binnen de hele stichting ingezet. 

Naast het lesgeven in groep 8 werk ik in alle groepen aan leesplezier door middel van het delen van mijn kennis over Close Reading.

Marcel Allewijn

Marcel is zich met behulp van een 2 jarig maatwerktraject als zij-instromer aan het laten omscholen van bankier tot leerkracht. 

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Prisma is de prettige sfeer en de fantastische begeleiding.

Hedi Heidig

Hedi Heidig werkt fulltime in de bovenbouw van basisschool de Leeuwerik in Lewedorp. Zij is vanuit groep 6/7 meegegaan met de groep naar groep 7/8. 

Ondanks alle verschillen en diversiteit aan talenten die we op de Leeuwerik hebben, mag iedereen zijn wie hij of zij is. Dat zorgde ervoor dat ik me vanaf dag 1 gelijk thuis voelde.