Stage

Prisma scholengroep heeft jaarlijks veel plaats voor mbo en hbo stagiaires, of zoals Prisma stagiaires ziet; als collega’s in opleiding. Voor Prisma ben je als stagiair onderdeel van het team. Er wordt naar je geluisterd en je krijgt uitstekende coaching en begeleiding, zodat je de opleiding met veel plezier kunt doorlopen op onze scholen. Deze begeleiding vindt plaats door mentoren op de school en door speciaal opgeleide schoolopleiders. 

Prisma scholengroep is onderdeel van Opleidingsschool ZuidWest. Dit is een samenwerking tussen de Hogeschool Zeeland, Scalda en diverse besturen uit de regio om zo samen het grootste rendement uit een opleiding te behalen. De opleidingsschool staat voor kwaliteit. Prisma hecht groot belang aan het goed opleiden van onze toekomstige collega’s. Als onderdeel van de opleidingsschool dien je aan diverse voorwaarden te voldoen. De visie van de opleidingsschool is dat je naast het volgen van de opleiding zoveel mogelijk in de onderwijspraktijk actief bent. Alle scholen zijn tevens erkende werk- leerbedrijven. 

We begrijpen als geen ander dat je als student graag bij wilt verdienen. Juist omdat Prisma de stagiaires als collega’s in opleiding ziet, ontvang je vanaf jaar 1 een stagevergoeding en later in de opleiding word je in sommige gevallen ook deels betaald. Tijdens je opleiding vindt Prisma het een meerwaarde dat je alvast extra gaat werken binnen de scholengroep. Natuurlijk zetten we daarbij jouw studievoortgang op 1 en wordt er samen met jou gekeken  naar jouw mogelijkheden.